Puutarhaunelmia

Puutarhasuunnittelu

Puutarhasuunnittelulla luodaan rakenteita ja tasapainoa puutarhaan. Puutarhasi parhaat osat korostuvat, samalla pimeät ja piilossa olevat alueet muokkautuvat valoisiksi ja houkutteleviksi aukioiksi.

Feng Shui

Vanha kiinalainen oppijärjestelmä, joka sai alkunsa Kiinassa noin 4 000 vuotta sitten. Sanotaan, että hyvä fengshui tuntuu mutta ei näy.

Terrakotta ruukut

Käsintehdyt pakkasenkestävät terrakottaruukut eri alkuperää, värisävyjä ja malleja Toscanasta ja Kreetalta.

Iris Gardenista

Yrityksestä

Iris Garden tarjoaa puutarhasuunnittelua, jonka keskeisenä elementtinä on fengshui, sekä lisäksi puutarhojen hoitoa ja uusien puutarhojen perustustöitä.

Yritys palvelee lisäksi pienien ja isompien yksityisten puutarhojen omistajia sekä yrityksiä ja teollisuuskiinteistöjä viheralueiden hoidossa.

Ulrikasta

Minä, Ulrika Holmberg, olen Iris Gardenin omistaja ja valmistunut hortonomiksi (AMK) maisemasuunnittelun koulutusohjelmasta, Ammattikorkeakoulu Sydväst.

Valmistumiseni jälkeen tein suunnittelutöitä oman yritykseni puitteissa mutta päätin valita toisen alan palkkatyön kartuttaakseni työkokemustani sekä saadakseni työskennellä kollegojen parissa.

Mielenkiintoni fengshuita kohtaan heräsi jo varhain elämässäni, ja ratkaisevasti luettuani ystävättäreltäni saadun kirjan ”Feng Shui i Trädgården”; vanhaan ei ollut enää paluuta. Fengshuista tuli elämäni intohimo, ja tämä matka jatkuu edelleen.

Olen opiskellut fengshui-konsultiksi Tukholman Imperial School of Feng Shuissa, sekä suorittanut jatko-opintoja Ruotsissa, Norjassa, Englannissa ja Espanjassa.

Olen myös suorittanut CoachCompanionin Coaching Diplomikoulutuksen (International Coach Federationin perustason coachingkoulutus) voidakseni tuoda myös tämän näkökulman puutarhasuunnitteluun sekä puutarhanhoitoon ja perustukseen.

Puutarha-alalle palatessani halusin opiskella puutarhuriksi täydentäen aiempaa maisemasuunnittelijan tutkintoani. Tämä osoittautui onnistuneeksi ja positiiviseksi panostukseksi. Puutarhuriksi valmistuin vuonna 2018, Axxell Överby.

”The heart is like a garden. It can grow compassion or fear, resentment or love.
What seeds will you plant there?”
– Buddha